Skip to main content

Jeanine van de Vis

Als oefentherapeut Cesar help ik graag cliënten het creëren van een actief en bewust houdings- en bewegingspatroon. In 2009 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en inmiddels ben ik gegroeid tot een oefentherapeut met een krachtige missie. Een breed scala aan niet alleen opleidingen, maar vooral aan passie en ervaring maakt het mogelijk om resultaat te behalen bij cliënten.

Tijdens mijn stage in 2008 kreeg ik te maken met actieve revalidatie volgens het PRT systeem; Physical Rehabilitation Training van het International Academy for Sportscience. Aangezien ik in mijn jeugd fanatiek op landelijk niveau aan westrijdzwemmen heb gedaan, maakte de koppeling van oefentherapie met sport en actieve revalidatie voor mij het plaatje compleet en heb ik hier echt mijn passie in gevonden. In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en cursussen gedaan om mijn kennis binnen de oefentherapie en training te vergroten. Wat ik merkte is dat veel klachten gepaard gaan met stress, spanning en overbelasting en dat dit vaak een beperking is voor het herstel. Dat is de reden dat ik nu psychosomatisch oefentherapeut ben.

Tel. 06-38742991
Email: jeanine@debeweegpraktijk.nl

kwaliteitsregister paramedici

kwaliteitsregister paramedici

Geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici.
Zie:  kwaliteitsregisterparamedici.nl