Skip to main content

Kosten en vergoedingen

Tarieven

Oefentherapie: € 39,00
Oefentherapie aan huis: € 50,50
Psychosomatische oefentherapie: € 51,50
Psychosomatische oefentherapie aan huis: € 65,00
Bekkenoefentherapie: € 51,50
Bekkenoefentherapie aan huis: € 65,00
Screening, intake en onderzoek zonder verwijzing: € 54,50
Intake en onderzoek met verwijzing: € 54,50
Intake en onderzoek met verwijzing aan huis: € 65,50
Lange zitting bij speciale aandoening: € 54,50
Lange zitting bij speciale aandoening aan huis: € 75,50

Vergoeding zorgverzekeraars

De behandelingen oefentherapie Cesar worden door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hiervoor is een verwijzing van huisarts, specialist of bedrijfsarts niet meer noodzakelijk. Het is raadzaam uw polis te controleren of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te weten hoeveel behandelingen of welk bedrag u vergoed krijgt.

Voor kinderen onder de 18 jaar worden 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Indien er een aanvullende verzekering is vergoeden de meeste zorgverzekeraars meer behandelingen. Kinderen met een chronische indicatie (zoals omschreven in de “lijst Borst”) krijgen in de meeste gevallen alle behandelingen uit de hoofdverzekering vergoed.

Ouder dan 18 jaar

Patiënten boven de 18 jaar met een chronische indicatie (zoals omschreven in de “lijst Borst”) krijgen veelal de eerste 20 behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering. De 21e behandeling en verder worden vergoed uit de basisverzekering. Mits uw aanvullende verzekering minder dan 20 behandelingen vergoedt, bent u zelf verantwoordelijk voor de resterende betaling tot de 21e behandeling.

Wij hebben overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars.
Dit betekent dat wij in de meeste gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kunnen declareren.